LAD OS TAGE EN SNAK OM FRYGT

NEW YEAR, NEW HOME

Jeans from Levis here / Knit from DAY Birger et Mikkelsen / Earings from Hvisk (soon available) / Bag from Gucci /

Hej piger. Lige nu sidder jeg og prøve og få varmen, i mit nye hjem! Yes den er god nok. Der har været ret stille på bloggen, og det har jeg en forklaring på. Ikke nok med at jeg har siddet i eksamenslæsning, har jeg også været i gang med en større flytning. Jeg fik nemlig muligheden for at flytte ind til en dejlig veninde på Frederiksberg og jeg var slet ikke i tvivl om at det var det jeg skulle. Derfor flyttede jeg hele weekenden efter min eksamen (som nu endelig også er overstået). Jeg kan trække vejret igen, og derfor skal jeg også nok sørge for at opdaterer jer her.

Jeg er så glad for min nye bolig situation og kan allerede mærke det har givet mig mere overskud. Jeg er meget tættere på byen, skolen og veninder og det er så dejligt. Så 2018 er startet med mange rigtig gode ting, og jeg kan slet ikke vente med at se hvad året ellers skal bringe mig.

I dag har jeg været til møde hos 2nd Day efterfulgt af kaffe hygge med Maria. Jeg har fri fra skole hele ugen, inden 2. semester starter, og jeg synes ugen er startet godt. Jeg skal slappe af, hygge med veninder og en smut tur til Aalborg for at se min kæreste og familie.

Jeg er hoppet i min nye lækre strik fra DAY Birger et Mikkelsen. Er den ikke lækker? Den passer perfekt til et par jeans, og kan nemt piftes op til en familie middag eller aften ude. Jeg skal nok blive rigtig glad for den.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD OS TAGE EN SNAK OM FRYGT