EN AF DE MINDRE GODE OVERRASKELSER

VIND ET INSTAX KAMERA

img_3884

Hej piger. Måske nogle af jer så det på instagram igår, måske ikke? Derfor bruger jeg lige formiddagen her, på at fortælle, dem af jer som ikke har set det, hvad i er gået glip af.  Jeg har nemlig fået æren af at lave en giveaway på et af de ultra seje instax kameraer. Jeg har længe ønsket mig ét, og er så glad for jeg endelig har fået fingrene i det. Det tager de sødeste små billeder. Jeg har indtil videre brugt til pige aftener, inden byen eller lignende. Det er der man får de sjoveste og hyggeligste minder, hvis du spørger mig. Jeg havde tænkt at samle så mange små billeder jeg kunne, og så lave en væg fyldt med dem. Er det ikke en god ide?

Hvis i går ind på min instagram her og klikker på billedet med kameraet, kan i se hvordan i deltager i konkurrencen om et af de fine kameraer. Vinderen bliver fundet på søndag, så skynd jer derind.

Jeg har været oppe i snart to timer, og har brugt morgenen på at få ryddet lidt op og fået en kop kaffe. Nu vil jeg snart skubbe min røv afsted til træning. Resten af dagen skal bare stå på hygge, er det ikke det man har fredage til? ;)

Love,
Line Meyer

Indlægget er lavet i samarbejde med Instax Danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AF DE MINDRE GODE OVERRASKELSER