EN LILLE GETAWAY

WARM TEDDY LOOK

3e87ec61-9e47-443d-b3a0-3751552c3a12 a7d8ec9d-1334-4d3c-a4a2-2b36f2815138

Jacket from Ducie London here / Jeans from Minimum here / Knit from Minimum here / Bag from Gucci / Boots from Zara /

Jeg sidder i skolen nu og kunne virkelig godt bruge en kop kaffe. Jeg kom sent i seng, da jeg, som i måske opdagede på Instagram, endte med at købe den nye iPhone x igår – og den skulle selvfølgelig sættes op så jeg kunne få den i brug hurtigst muligt. Nu virker den endelig, og jeg lige vænne mig til den – haha.

Dagen i dag bliver lang, men også god. Der er fashion week i København, så jeg har en masse events på programmet hele dagen, som jeg glæder mig til at dele med jer. I kan følge med på instagram her, jeg vil opdaterer min story hele dagen.

Nok om det! Fik i set min teddy coat igår? Er den ikke sej? Det er en ny tilføjelse til min garderobe fra Ducie London, og jeg er allerede helt solgt. Den er super cozy og vildt varm, og så er den samtidig med til at pifte et kedeligt outfit op. Det er ikke sidste gang i ser den, det kan jeg garanterer jer.

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE GETAWAY