AND WE ARE OFF TO MILANO

ALL PINK

Godmorgen piger! Klokken er nu 8.30 og vi har nemt færdig gjort dagens træning. Selvom man er på ferie, kan jeg godt lide at få rørt mig og svedt lidt af aftenens alkohol ud – og så er jeg helt frisk og klar til en ny dag. Igår var en vild og crazy dag. Vi havde stresset os op i de vildeste pelse fra Hafnium Copenhagen og skulle ud til modeshows og streetstyle skydning. Jeg tror aldrig jeg har prøvet noget lignede. Maria og jeg var nok de mest farverige og markante i vores outfit, og vi fik alt spotlyset. Det er bestemt en dag jeg ikke vil glemme.

Om aftenen var vi inviteret på den fineste restaurant inde i Milano af Saga Furs teamet. En lækker aften som bestod af alt for meget mad og vin, selvfølgelig. Hvis ikke i fik set med, kan i stadig nå at se dagens story på Instagram ;) vi har endnu en spændende dag foran os, som jeg glæder mig til at vise jer.

Inden jeg smutter ville jeg lige vise jer mit pink outfit fra i fredag. Er det ikke cool? Det er ingen hemmelighed at jeg elsker lyserød, så selvfølgelig var denne jakke mit første valg da jeg skulle ud af døren til Milano. Nu vil jeg hoppe i bad og komme i noget tøj, så vi kan komme i gang med dagen.

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND WE ARE OFF TO MILANO