WARM TEDDY LOOK

CHECKERED OVERSIZED BLAZER

0aa45261-e28c-4c7d-be76-576c73b4f487 1b6b4659-53a7-4e92-ad7e-b2598c0032e7

Jacket from Minimum here / T-shirt from 2ndday (similar here) / Jeans from Minimum here /

Jeg har meget trætte øjne efter en lang lang dag igår, som stod på modeuge. Hvis ikke du fik læst om det, så kan du se gårsdagens indlæg her. Jeg har købt en juice, som forhåbentlig kan kickstarte min krop i dag – for det har jeg brug for!

Men nok om min træthed! Se lige den seje blazer jeg har bestilt hjem fra Minimum. Den er lige kommet ind af døren, er den ikke sej? Den er oversize i modellen, og det er super cool til både hverdag og aften. Jeg havde stylet den med en statement t-shirts og grå jeans, da jeg skulle på en hyggelig kaffedate.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARM TEDDY LOOK