ALL PINK

DENNE UGES ØNSKELISTE

liste

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

Godmorgen piger! Jeg har hjemmearbejdsdag i dag, så jeg startede min dag ud med træning og sidder nu og tjekker mails med en god kop kaffe og morgenmad. Jeg nyder virkelig sådanne morgener, specielt når der er -7 grader udenfor!!! Hvad sker der?! Jeg skal ud og drikke kaffe her ved middagstid, og held og lykke til mig med at få tøj nok på. Jeg er ikke skabt til kulde, jeg savner bare sommer og mine klipklappere!

Nå men det var nok brok for i dag. Vi har snart d. 1, hvilket ikke bare betyder FORÅR men også LØN! 2 gode ting i én og jeg glæder mig. Jeg er nemlig i shoppehumør, og har sådan lyst til at købe lidt nyt til forårsgarderobe. Ovenover har jeg samlet min ønsker for næste måned, så må vi se hvor meget jeg når at få klikket hjem. Som i kan se er jeg blevet ret vild med den mere casual stil, lidt ala Kanye West’s Yeezy kollektion. Der findes da ikke noget bedre, end at joggingtøj pludselig er high fashion at rende rundt i?!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL PINK