WHO'S YOUR VALENTINE?

EN RØD SWEATSHIRT

Sweatshirt from MbyM / Jeans from MbyM here / Shoes from Vans (similar here) / Socks from Asos (sold out) /

Godmorgen piger. Jeg er vågnet op til en ret stor dag, hvis jeg selv skal sige det. Jeg skal nemlig aflevere nøglerne til det som har været mit hjem de sidste 5 år. Mit første ‘eget’ hjem, hvis man kan sige det sådan. Selvom jeg godt ved at det er det helt rigtige, da jeg nu bor i København, så er det stadig ret sørgeligt sådan at lukke det kapitel. Det gode er heldigvis, at når du lukker en dør, så åbner en anden og jeg kan slet ikke vente med at se hvad fremtiden bringer mig. Og så starter jeg lige ud med en uges vinterferie?! Whaaaat, jeg glæder mig – jeg skal nemlig ud og rejse!

Det har været nogle hårde måneder, men jeg glæder mig til at få dette overstået og endelig få ro i mit hoved. Måske nogle af jer kender følelsen af ikke at have en base, og bare flyve rundt fra sted til sted. Jeg har langt om længe fået den bedste base, og det giver så meget overskud til alt det jeg rigtig gerne vil lave.

img_7098

Ovenover ser i dagens outfit, hvor jeg var hoppet i en lækker rød sag. Blusen er desværre ikke på webshoppen endnu, men den kommer forhåbentligt snart. Jeansene lever jeg i for tiden. De er så cool og passer bare til alt. Jeg var hoppet i den på valentins dag, for ligesom at passe ind med alle hjerterne rundt omkring. Hvis ikke i fik set det, så fejrede jeg det med en veninde på Rossopomodoro inde i København. Så lækker menu, og pizzaerne var formet som hjerter! Virkelig hyggeligt :-) De kører deres valentins menu helt indtil d. 18, så du kan stadig nå det. Og hvis du tager derind, så vil jeg lige anbefale nutella ‘bollen’ til dessert. Holy Moly, den er så vild!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO'S YOUR VALENTINE?