WEEEEKEND

ET BASIC OUTFIT

bd41d2d6-dafe-4701-8a02-ba975fd4810d e873c566-831f-4c90-a753-dd51a774c817

Jacket from Second Female (similar here) / Jeans from Gina Tricot here / Sneakers from Vans here

God aften piger! Efter nogle meget travle og hektiske dage er jeg tilbage i København. Vi skulle flytte ud af vores lejlighed i Aalborg, så både min kæreste og jeg har haft nogle hektiske dage med meget omkring ørene. Vi er dog ikke helt færdige endnu, vi mangler lige en lille uge og så kan vi endelig ånde lettet op igen. Jeg beklager stilheden her på bloggen og at i blev snydt for dette simple outfit igår, så derfor smider jeg det lige op nu.

Jeg har været umenneskeligt tidligt oppe imorges, for at nå et fly til skole. Haha ja, der kan man snakke om en masse transport tid. Heldigvis er jeg ikke så træt som jeg havde frygtet, hvilket er heldigt for om lidt skal jeg nyde en god omgang sushi med nogle dejlige piger. Perfekt onsdag aften!

Jeg vil smutte i et bad og i noget tøj og gøre klar til de kommer hjem. Kan i have en dejlig onsdag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEEEKEND