LEOPARD FAUX FUR

HVAD ER DER SKET?

Sweatshirt from Veraldo here / Jacket from Sparkz / Jeans from MbyM here /

Jeg beklager virkelig stilheden her på bloggen og nogen af jer tænker måske, hvad er der egentlig sket? Det der sker, er at jeg pt har så meget fart under fødderne at resten af kroppen ikke følger med.. vitterligt! Jeg har haft dage hvor jeg ikke kunne overskue noget som helst, men det er heldigvis ved at være ved vejs ende nu. Flytningen i Aalborg er så småt ved at være på plads, og det letter mere end jeg havde regnet med. Oveni det blev jeg ramt af den skrækkelige influenza (måske andre af jer er i samme båd?) i weekenden, så har lagt på langs de sidste mange dage. Jeg havde helt glemt hvor hårdt det er at være syg.. På trods af sygdom valgte jeg at tage med til Tradono market i søndags for at sælge ud af min garderobe, men det har min krop også straffet mig for lige siden. I dag er første dag hvor jeg kan stå op uden at være ved at besvime og have konstant kvalme, og det er så dejligt. Jeg glemmer helt at værdsætte det når jeg er rask, jeg dur slet ikke til at være syg.

Derfor følte jeg også det var på tide at opdatere jer herinde. Mit outfit er inspireret af mit humør, nemlig hættetrøjen som jeg har boet i i 2 dage nu. Jeansene er nye fra MbyM og er super cool. De kom med posten i dag, så tænkte jeg lige ville vise dem frem. De er højtaljede og så sidder de vildt godt. Jeg har mine i en størrelse small.

Nu vil jeg finde mine skolebøger frem og få læst lidt op på det jeg er gået glip af de sidste dage.. Kan i have en lækker tirsdag aften!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • temp

    Thanks! It’s true we were pushing the car too hard!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOPARD FAUX FUR