ET BASIC OUTFIT

LEOPARD FAUX FUR

Faux fur from Veraldo / Bag from Veraldo / Trousers from Vero Moda here /

Jeg har glædet mig så meget til denne dag. Det er nemlig fredag og weekend, og jeg trænger sådan til et par dage fri. Heldigvis for mig har jeg en kort dag i skolen, og solen skinner – så jeg kan ikke tillade mig at klage.

Igår var vejret lige så godt som i dag, og jeg var hoppet i min nye faux fur fra Veraldo. Er de ikke sej? Jeg har faktisk længe ønsket mig en leopard mønstret jakke, men synes det kan være svært at finde en farve, som jeg kunne lide. Men denne faldt lige i min smag, så den måtte jeg klikke hjem. Mens jeg var i gang faldt jeg også over den lækre taske. Den minder rigtig meget om de populære Chloé tasker, som jeg også er kæmpe fan af, så tænkte denne var et godt bud på en ny taske. Der kan faktisk være overraskende meget deri, og så kan den virkelig pifte et outfit op.

Om lidt smutter jeg ind til byen og nyder vejret med Maria. Weekenden skal stå på afslapning og søndag skal jeg til Tradono Market i papirhallen og sælge ud af min garderobe! Så hvis ikke du har nogle planer søndag fra 10-16, så kig forbi. Jeg skal afsted med en masse søde blogger piger, så er sikker på, at der er mulighed for at gøre nogle gode og billige køb!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • Åhh hvor er den skøn! ✔️🔝👍🏻💕

    👀 Har lige luret på din blog og set den grå pels du har fra American dreams – Neeeej hvor er den fin. Har lige bestilt den samme i lysegrå med din dejlige rabatkode – fedt mand og tusind tak for det ✔️👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BASIC OUTFIT