DENNE UGES ØNSKELISTE

ORANGE DAYS

Jacket from Hafnium Copenhagen here / Jeans from MbyM here / Boots from Solemate here

God aften piger. Jeg er tilbage i DK, og hold nu k*ft hvor er det koldt. Jeg må godt bande, for det her er jo vanvittigt. Min vejr-app siger at det føles som -18 grader. Jeg tror ikke jeg har oplevet dette i Danmark før. Jeg har slet ikke lyst til at gå ud, bare blive hjemme under dynen resten af dagen. Desværre kunne dette ikke lade sig gøre for mig i dag, da jeg både skal træne og i skole, og jeg tvivler på at jeg bliver populær i gruppen hvis jeg bare bliver hjemme. Heldigvis skinner solen fra en skyfri himmel, så det hjælper lidt på humøret.

Ovenover ser i mit outfit fra forleden i Milano. Denne jakke er helt perfekt til dette vejr, da den er super varm og holder kulden ude. Og så er den jo vildt lækker i farven, ikke? Jeg er helt vild med den. Jeg stylede den med en blonde body, et par jeans og et par høje støvler. Man kan sagtens nedtone den ved at iføre sig et par sneakers og en strik indenunder, hvilket er det jeg ville gøre, sådan en dag som i dag. Kan i også godt lide store lækre jakker her i vinter tiden?

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENNE UGES ØNSKELISTE