CHECKERED OVERSIZED BLAZER

WEEEEKEND

65656ec5-cd6d-479e-8cbb-46da7575e0ad 0c80627a-5eb5-4b65-b33a-f47b3d64e7ad

Jacket from day et Birger Mikkelsen (similar here) /

Yes! Endelig blev det weekend igen. Jeg har (eller det synes jeg ihvertfald selv) haft en ultimativ hård uge. Semester start og modeuge er ikke den bedste kombination, så derfor er jeg rigtig rigtig glad for det er fredag og weekend. Jeg har næsten ingen planer, udover fortsættelse på flytning. I aften har min kæreste og jeg dog besluttet os for at lave god mad og slappe af foran fjernsynet med dyner og slik.

Ovenover kan i se min nye seje jakke fra Day et Birger Mikkelsen. Jeg har længe ønsket mig en trenchcoat og da jeg så denne her car jeg solgt. Jeg elsker detaljen med glitter i syningen, hvilket giver den er super cool twist. Jeg har dog ikke kunnet finde den på webshoppen, men har linket til en der minder om, hvis i også skulle få lyst til at investerer i en ny jakke.

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKERED OVERSIZED BLAZER