HVAD ER DER SKET?

WHO’S YOUR VALENTINE?

Jeans from MbyM here / Jacket from Second Female here / Shirt from Second Female here /

I dag er det onsdag, men som i nok har bemærket er det en helt særlig onsdag – nemlig den populære Valentines Day! Jeg ved ikke med jer, men jeg går personligt ikke vildt meget op i det, men synes nu det er meget sjovt at spille lidt med. Det gør mig så utroligt glad at se når andre gør lidt ekstra ud af kærligheden, for det er jo den vi lever og ånder for hver dag. Min kæreste og jeg bor i hver vores by og har derfor ikke muligheden for at fejre kærligheden sammen i dag. Derfor har min veninde og jeg besluttet os for at tage ud og spise og hygge os i stedet for. Så man kan sige at hun er min ‘Valentine‘ i år ;)

Jeg lige bruge lejligheden til at vise mit valentins inspireret outfit. Jeg var nemlig hoppet i denne lækre lyserøde faux fur fra Second Female. Er den ikke bare skøn? Jeg elsker simpelthen farven og har endda toppet den af med en lyserød stribet bluse under. Så bliver det næsten ikke bedre ;)

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DER SKET?