OP TIL 30% PÅ MINE YNGLINGS SKO I DAG

AFSTED IGEN IMORGEN

T-shirt from Streetammo here / Jacket from Minimum here /

God aften piger! Jeg synes lige jeg ville tjekke ind her til aften og give en lille update – og ikke kun outfittet. Jeg har lige nået at være hjemme i 2 dage og nu er jeg igang med at pakke igen. Imorgen tidlig skal jeg nemlig tilbage i lufthavnen og til Stockholm med Maria og Hafnium Copenhagen. Det er en ret spontan tur, så vi har næsten ikke nået at glæde os sådan rigtigt inden vi skal afsted! Det er længe siden jeg har besøgt Stockholm, så er spændt på nogle gode (og kolde) dage i byen. Husk i kan følge med her og på min instagram, hvor jeg vil opdatere jer i løbet af dagene.

I dag har jeg haft “fri”, jeg skulle i hvertfald ikke skole, men så var der 117 andre ting jeg lige skulle have styr på inden turen imorgen. Nu er jeg langt om længe hjemme og kan så småt gå i gang med at pakke og slappe lidt af, inden jeg skal på hovedet i seng. Jeg var hoppet i min army jakke fra Minimum, et par jeans  og min nye seje seje t-shirt fra Tommy Hilfiger. Er den ikke cool? Jeg troede egentlig den var udsolgt i min størrelse, men så var jeg så heldig at finde den i streetammo i Aalborg. I kan også finde den på deres webshop her. Jeg har længe ønsket mig både t-shirten og sweatshirten, så nu mangler jeg kun den sidste. Synes de er så seje og virkelig pifter et outfit op. Det er bestemt ikke sidste gang i kommer til at se mig i den.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP TIL 30% PÅ MINE YNGLINGS SKO I DAG