ORANGE DAYS

FORÅR OG SNEVEJR

img_9043 img_9034

Lige en kort og hurtig opdatering herinde på sådan en snefuld fredag.

Først og fremmest, jeg kan slet ikke tro at vi faktisk er i marts måned?! Hvor blev tiden af? Næste måned er min fødselsdagsmåned og jeg føler næsten lige vi har fejret jul. Og kulden gør det heller ikke ligefrem bedre. Selvom vi nu officielt har forår, så sner det i København i dag og jeg er ikke vild med det. Jeg vil bare gerne have varmere temperaturer og sommer – og det her er alt hvad jeg får. Jeg håber snart det vender. Jeg har fået sådan nogle små knopper i ansigtet, som måske er kulde knopper??? Har i prøvet det før? Og hvad gør man lige ved det?! Jeg må ned og se om jeg kan få nogle gode cremer som kan få det til at forsvinde, hurtigt!

Jeg fik skudt outfit billeder forleden, hvilket i nok kan forestille jer var en kold fornøjelse. Hele outfittet er fra Veraldo og kan fåes til billige penge, hvilket jo er dejligt nu hvor lønnen ligeså lige er tikket ind. Nu vil jeg smutte videre i dagens program, og pakke mig godt ind i noget varmt tøj.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE DAYS