NÅR MAN IKKE KAN KOMME HJEM

KALDER PÅ FORÅR

01cd6e7e-4e41-40d6-aa0a-c2e2db01c875-1

Jacket from MbyM here / Bag from Moschino /

Langt om længe weekend igen. Jeg beklager de få post der kommer her på bloggen for tiden, men jeg har så mange bolde i luften og når ikke altid at få dem alle fyldt ud. Men nu lover jeg at blive bedre til at opdaterer jer herinde også.

Jeg har lige afsluttet projekt i skolen og nu er det endelig weekend. Jeg har haft brug for dette i lang tid, eller 5 dage – men det føles altså længere. Jeg er så småt på vej i lufthavnen, da jeg imorgen har en apperance i Salling i Aalborg. Jeg vil stå derinde imorgen fra kl. 12-15 og give råd til at style outfits. Så hvis du har for noget inspiration eller blåt en lille hygge snak, så kom endelig forbi og sig hej. Jeg glæder mig meget til at møde nogle af jer!

Inden jeg smutter vil jeg lige vise (igen) min alt for skønne forårsjakke. Jeg ved godt vejret ikke helt har tilladt det endnu, men jeg kan simpelthen ikke vente med at bruge den. Jeg kommer til at leve i den her, når temperaturen stiger igen. Kan i have en rigtig dejlig fredag.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN IKKE KAN KOMME HJEM