AFSTED IGEN IMORGEN

LUKKER JEG BLOGGEN?

img_1481-3

Godaften piger! Jeg har haft nogle travle dage og beklager derfor stilheden her på bloggen. Alligevel synes jeg lige, at jeg ville tjekke ind her til aften og fortælle jer en stor nyhed. Der sker rigtig mange ting for mig lige nu, og jeg er virkelig glad for den situation jeg er i. Jeg har taget den store beslutning at flytte min blog. Dvs. at denne lukker og jeg fremover vil blogge på et andet website. Det betyder derfor ikke at jeg stopper med at blogge, jeg kommer bare til at blogge fra en anden website.

Jeg har endelig fået den sat op og gjort klar til vise jer den. Jeg håber virkelig i kan lide den. Jeg er selv vildt glad for layoutet og glæder mig til at holde jer opdateret med både gamle og nye tiltag. Jeg går allerede nu og arbejder på en masse nye projekter, inklusiv youtube. Er det noget i ville være interesseret i at se mere til? Jeg håber ihvertfald i vil følge med. I kan tjekke min nye blog ud her.

Nu vil jeg lave noget aftensmad og arbejde lidt, inden jeg skal på hovedet i seng. Jeg har nogle lange dage fyldt med events, møder og arbejde foran mig.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSTED IGEN IMORGEN