FORÅR OG SNEVEJR

NÅR MAN IKKE KAN KOMME HJEM

Hej piger. Jeg har været i Aalborg i weekenden og glædede mig til at komme tilbage til København igen i dag. Men ud af det blå kom det her kæmpe snevejr?! Hvad pokker.. Vi er stadig i marts måned og jeg forstår ikke vi skal have så dårligt vejr. Jeg vil gerne have sol og sommer lige nu. Jeg er i hvertfald begyndt at kigge på rejser, for det her er deprimerende.

Ikke nok med at jeg er utilfreds, så er de fleste fly blevet aflyst og jeg sidder i spænding for om jeg overhovedet kan komme hjem i dag.

Jeg synes lige jeg ville tjekke ind i ventetiden, med dette outfit og min nye oversized blazer. Er den ikke sej? Den er fra Bruuns Bazar og er så lækker. Jeg synes den er rigtig god til at give nyt pift til et outfit og ikke mindst i forhold til den traditionelle sorte blazer som jeg elsker så højt. Nu ville jeg prøve noget nyt og jeg er allerede rigtig glad for denne sag. Kan i lide looket? Jeansene har i set nogle gange nu og skoene er fra Zara, som jeg fandt i en butik i Milano. De er ikke på webshoppen endnu.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅR OG SNEVEJR