KALDER PÅ FORÅR

OP TIL 30% PÅ MINE YNGLINGS SKO I DAG

ny-sko

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Måske har i set at der er Nelly Shoe Week på Nelly i denne uge? Hvis ikke så er det godt du læser med her. Du kan nemlig spare helt op til 30% på nye sko til forårsgarderoben. Jeg er allerede ved at dobbelt tjekke, for at se hvad jeg skal bestille hjem. Ovenover har jeg fundet nogle seje items, som jeg godt kunne bruge i min garderobe. Specielt nummer 2, 4 og 7 er på min ønskeseddel lige nu.

Har i været inde og kigge på dem? Ellers skynd jer afsted!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALDER PÅ FORÅR